Financiën

Grip op de financiële aspecten van jouw business

Ondernemen belooft vrijheid en financiële onafhankelijkheid. Toch blijkt dit voor veel ondernemers onbereikbaar, omdat ze te hard moeten werken om hun hoofd boven water te houden. Veel ondernemers doen waar ze goed in zijn en verwachten dat succes vanzelf ontstaat. Maar dat gebeurt niet, met als gevolg stress en te weinig geld om hun dromen te realiseren. Als je als ondernemer succesvol wilt zijn en je dromen wilt waarmaken, dan is het belangrijk om grip op je financiën te hebben.

Terwijl de onzekerheid over economische ontwikkelingen toeneemt, is het juist belangrijk om te werken aan winstgevende groei en waarde ontwikkeling van jouw business! Dat betekent dat je moet kunnen sturen op financiële informatie. Als ondernemer zul je je naast het ontwikkelen en neerzetten van commercie, ook continu moeten concentreren op geld verdienen en winst maken. Een business is immers alleen levensvatbaar als het winstgevend is. Maar als je geen financiële achtergrond hebt kan het lastig zijn om de financiële details van jouw business om te zetten in activiteiten die winstgevendheid bevorderen.

Met mijn aanpak, hoef je als ondernemer geen financieel expert te zijn om inzicht te hebben in hoe de financiële cijfers van je business zich verhouden tot jouw bedrijfssituatie. Je krijgt snel en eenvoudig inzicht in jouw cashflow, resultatenrekening en verdiencapaciteit zodat je jouw cijfers kan gebruiken om te sturen. Daarbij help ik je bij het aanpassen van je exploitatiebegrotingen op basis van de resultaten. In concrete stappen, neem ik je mee om met jouw business een winstgevend bedrijf te bouwen.

Je verkleint risico's, verbetert focus en creëert overzicht. Je krijgt financiële ruimte om te ondernemen. Daarbij geeft de exploitatiebegroting inzicht in een eventuele financieringsbehoefte. Mocht er een financieringsbehoefte zijn, dan kan ik ondersteunen bij het opstellen van een financieringsaanvraag en besprekingen met financiers. En dat gaat niet alleen over cijfers, maar is vooral gericht op succesvol ondernemen.

Meer over mijn aanpak -> 

Meer achtergrond
Samenwerking

MoveYourMarket werkt samen
met Peppers Marketing voor
Digitale Marketing
peppersmarketing.com

Bedrijfsinformatie


0031 653 144 368

kamer van koophandel: 54674352